Млада и кадърна докторка поема отделението по вътрешни блести в МБАЛ „Иван Скендеров“

Нов шеф на отделението по „Вътрешни болести“ в МБАЛ „ Иван Скендеров в Гоце Делчев е назначен от   няколко дни след напускането на д-р Карамитев .

Това е младата и доказала се вече докторка Румяна Хаджиева, която е родена в гърменското село Дебрен, но живее със семейството си в Гоце Делчев. Д-р Хаджиева е на 31 години и вече освен основаната си специалност  ендокринология има и още няколко специалности, с които е  много полезна за пациентите  от целият гоцеделчевски регион . Тя  е една от стипендиантките  по програмата на община Гоце Делчев и според клауза в договора  след завършването си  се завърна да работи в МБАЛ „Иван Скендеров“.

Иначе , младата доктор Румяна Хаджиева е специализирала  във Военномедицинска академия и продължава да трупа знания, опит и новости в медицината, с две думи, отлично попадение на ръководството на болницата – прекрасен млад и амбициозен  специалист  поема едно от най- натоварените отделения в гоцеделчевската болница.

До сегашният шеф на отделението по Вътрешни болести ,д-р Карамитев  който също е отличен кардиолог и специалист  се отдава на частна практика ,той също ще бъде в помощ на  здравното заведение в Гоце Делчев .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене