Конкурс за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland“ започва днес

Компанията организира творческото състезание по повод 1-ви юни и в него могат да се включат деца от цялата страна

София, 25 май 2020 г. – От днес до 31 май включително деца от 4 до 14 години могат да се включат в конкурса за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland“, който ще се състои по повод Международния ден на детето – 1-ви юни, на територията на магазините на компанията в цялата страна.

Конкурсът ще надникне в детския свят в опит животът ни днес да бъде видян през детските очи. Какво означава „помощ“ според децата и как разбират те #АзПомагам – участниците в надпреварата сами решават как да представят темата. Няма ограничение за техниките, материалите и инструментите, които те ще ползват. Изискването е творбите да са във формат А4 и децата участници да не посещават художествени школи. В конкурса нямат право да участват също деца на служители на компанията.

Всяко дете, което желае да участва в надпреварата, трябва да донесе своята рисунка в най-близкия Kaufland магазин заедно със своите родители. Във всеки магазин жури от служители ще избере най-оригиналните рисунки, които ще бъдат изложени в магазина до 7 юни. Авторите на трите най-добри рисунки ще бъдат обявени на 1 юни и ще получат награди – ваучери от 50 лева, от 20 лева и от 10 лева за пазаруване в Kaufland.

В условията на глобална пандемия от COVID-19 Kaufland България работи под мотото #АзПомагам с убедеността, че в труден период действията на всеки имат значение и помощта между хората днес е по-важна от всякога.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 60 хипермаркета в 34 града цялата страна. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене