Без категория

Преглед на местния печат

печат

„Струма“
Син на благоевградски бизнесмен и медсестра увисна на бесилото
Млад мъж от Благоевград вчера по обяд се обеси в къщата на баба си в кочериновското с. Бараково. 41-годишният Ангел Спиридонов Ангелов се качил на тавана на кокетната двуетажна къща с огромна английска морава пред нея, метнал си въжето и ритнал столчето.

Осъдиха за 500 000 лв. бизнесмени от Катунци, забавили с 4 г. плащането на линия за бутилиране на минерална вода
Бизнесмени от санданското село Катунци, които се занимават с бутилиране на минерална вода, бяха осъдени да платят 500 000 лв. Толкова дължи дружеството „Мериам-90“ АД, представлявано от Радослав кацаров и Теодор Цветков, на софийската фирма „Бета фест“ ООД, управлявана от Георги Пипонков, която им доставила специализирана машина за бутилиране на вода.

“Вяра”
Кубрат Пулев и дупнишките му приятели изядоха цяло яре на Рилския манастир, дядо Евлогий го благослови
Игуменът на Рилския манастир Евлогий благослови Кубрат Пулев за победа над Владимир Кличко. Малко повече от месец преди големия му мач със световния шампион най-добрият български боксьор, неговият треньор Отто Рами и спаринг партньорът му Еркан, заедно с дупнишките приятели на Кобрата Александър Кацов – Сашо Боксьора, който е осиновен брат на общинския съветник Вергил Кацов, Пламен Икономов – гастарбайтер в Италия, Николай Джермански и Любомир Кирилов – син на бившия собственик на мандрата над с. Самораново, се помолиха за здраве и победа в Хамбург, Германия.

Прокуратурата освободи задържаната УАЗ-ка с дървен материал без документи, братовчедът на Фандъкова инж. Ангел Оцетов го изнесъл с разрешение
Самоковската Районна прокуратура освободи УАЗ-ката, с която Ангел Оцетов, шеф на Държавен резерв – база Самоков, беше заловен да изнася без документи дървен материал от склада. Според коментарите в полицейските среди превозното средство е освободено, след като шефовете на Ангел Оцетов в столицата удостоверили, че материалът е изнесен с тяхно разрешение. Те обяснили, че предстояли вътрешни ремонти на техни обекти и въпросният материал бил предназначен за тях.

44-год. шофьор от Благоевград блъсна на пешеходна пътека невроложката д-р В. Арабаджиева
44-годишен шофьор на „Рено Клио” помете на пешеходна пътека на кръгово кръстовище в Благоевград известната благоевградска невроложка д-р Величка Арабаджиева. Инцидентът станал на улица „14-и полк “ малко преди 8.30 часа вчера сутринта. Д-р Арабаджиева бързала за работа, когато шофьорът я ударил със страничното дясно огледало на колата си. За щастие тя се е разминала само с уплах, без видими сериозни травми.

Втора смърт по време на Рамазан Байрам: 22-годишният Рефат Алачки от Якоруда се обърна с БМВ в река Места, загина на място
22-годишният Рефат Алачки от Якоруда загина при катастрофа на Рамазан Байрам, часове след като моторист от гоцеделчевското село Брезница намери смъртта си на пътя. Въпреки че бил неправоспособен водач, младежът се качил в лек автомобил БМВ и го подкарал с висока скорост. На ляв завой на пътя Якоруда – Краище Рефат не успял да удържи колата, тя поднесла, преобърнала се и паднала в коритото на река Места.

Зам. областният управител и председател на БСП –Петрич Димитър Капитанов: Новият лидер на БСП Михаил Миков бе избран с гласовете на петричките делегати, ще се кандидатирам за депутат
Зам. областният управител и лидер на БСП –Петрич Димитър Капитанов коментира избора на новия председател на левицата Михаил Миков. Според него от общо 28 кандидати за лидер на столетницата на конгреса са останали да се състезават 9 човека. В това число и подкрепеният от общинската организация на БСП –Петрич Янаки Стоилов, каза Капитанов.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене