ХОРОСКОП ЗА 17 МАЙ

ОВЕН
В неделя за Овните на преден план изпъкват грижите за всекидневието, които се свързват с професионални и парични въпроси. Повечето от знака проявяват благоразумие, което е сигурност без постигане на стремежите. Сега внимавайте да не допуснете грешки, които ще ви компрометират в очите на шефовете ви.

ТЕЛЕЦ
В неделя вашите действия са добре премерени и в съгласие със заобикалящите ви. В службата ще възникнат някои недоразумения, но чувството ви за сигурност ще уталожи желанието за излишно натоварване. Мнозина ще поемат на път във връзка с професионалните им задължения.Сега се отличавате със спокойствие.

БЛИЗНАЦИ
Вашето самообладание и вътрешно спокойствие е завидно. Засилено е чувството ви за отговорност и професионална решителност, което позволява висок капацитет на действие и дори постижения. Денят не е особено подходящ за разговори с началниците за допълнителни придобивки или други професионални отношения.

РАК
В неделя някои от Раците са напрегнати, други от вас са разсеяни, а някои мрачни. Почти всички ще акцентувате върху индивидуалните си качества и нагласа. Без съмнение вашата активност е социалната. Ако сте доста настоятелни, не е трудно да постигнете успех и да завършите начинанията си с придобивки за вас.

ЛЪВ
Днес можете да постигнете дори резултати в личен или делови план. Не бива да се избързва, каквато е нагласата на мнозина сега, защото никой не може да ви лиши от онова, което притежавате. В деловия живот на много от вас днес ще настъпи яснота по даден проблем, което ще ви успокои и концентрира.

ДЕВА
За Девите денят се характеризира с успешни действия, които ще ви позволят да придобиете повече свобода при решаване на текущи делови проблеми. Но съществува опасност от проява на диктаторски стремежи у вас, които ще предизвикат конфликтни обстоятелства с колегите ви. Сдържайте нервите си.

ВЕЗНИ
Внезапна промяна на обстоятелствата ще ви принуди да търсите ново решение на интересуващ ви въпрос, но под тази маскирана реалност се таи много по-голям глобален проблем, чийто отговор зависи изцяло от вас – тотална промяна на представите ви, на схващанията ви за живота като субективен и обективен израз.

СКОРПИОН
Изключително твърда е позицията ви относно появяващ се напоследък проблем в деловия живот. Някой прави опити да ви лиши от придобивка, което ви гневи и предизвиква безкомпромисните ви действия. Само чрез тях ще възвърнете причинена загуба и поруганото достойнство. Дерзайте хладно, с малко думи и безпощадно.

СТРЕЛЕЦ
Ще провалите деня си, ако действате прибързано и необмислено. Подобно желание може да се породи у мнозина след един контакт, чието въздействие ще се окаже превратно за вас в деловия или личен план. Не избързвайте с изводите и не предприемайте действия, защото ще сгрешите. Подходете дипломатично.

КОЗИРОГ
Неделя е спокойна и носи всички белези на успешен ден. Има нещо много важно, което изисква повишено внимание – може би ваша идея или евентуален проект, изискващ задружни действия. Не е разумно да започнете такова дело, особено ако дейността изисква първоначално финансиране от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите неделя е превратен ден. Бъдете много внимателни във всичко днес и избягвайте сблъсъците в службата или на друго място. Разочарованието от приятел ще посети някои от вас и това е белег, че трябва да направите преглед на приятелските си контакти и ще си спестите много бъдещи неприятности.

РИБИ
Спорна е неделя и предоставя добри възможности за професионална изява. Безработните ще намерят работа според личните си предпочитания и възможности. Днес трябва да бъдете активни. Някои от вас са твърди в намерението си да променят досегашния си начин на живот и ако поставят началото днес, ще успеят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене