Без категория

Преглед на местния печат

печат

„Струма“
Автомонтьор с мотор загина в катастрофа с БМВ-то на треньора на ФК „Беласица“ Пл. Мицански
48-годишният Рашид Сакали от гоцеделчевското село Брезница загина на място след тежък пътен инцидент вчера на около километър от бензиностанция ОМВ на пътя Банско-Разлог. Единият от участниците в зверското ПТП е треньорът на ФК „Беласица“ (Петрич) Пламен Мицански, в чиято кола най-напред се е ударил мотористът.

Гимназистката от Езиковата Антонина Колева, дъщеря на собствениците на най-голямата мандра в Кюстендил, спечели короната за красота в „Топ модел на България“
Ученичката в елитната Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“ в Кюстендил Антониа Колева спечели короната на конкурса за красота „Топ модел на България“ в Обзор.

Лента в цех за пелети смаза 4 пръста на 21-г. работник, в „Пирогов“ се опитват да ги спасят от ампутация
21-годишният младеж от симитлийското село Черниче пострада тежко от поточна лента в местния цех за пелети, която смаза четири от пръстите на лявата му ръка и остави невредим само палеца.

“Вяра”
21-годишният Митко Миленков с премазани пръсти на лявата ръка в дърводелски цех в с. Черниче
21-годишният Митко Петров Миленков пострада при трудова злополука в дърводелски цех в село Черниче, община Симитли. Инцидентът е станал вчера сутрин около 10,00 часа в работлницата, намираща се в местността Орловец между село Черниче и гр. Симитли.

Над 1500 се веселиха на събор за свети Пантелеймон в Покровник, 9-годишен късметлия спечели екскурзия до Гърция от томбола на Здравка Чимева
Над 1500 жители и гости на благоевградското село Покровник се стекоха на традиционния събор навръх християнския празник Свети великомъченик Пантелеймон. 10 казана курбан за здраве направи за миряните майстор готвачът Емил Васев от Покровник, самодейна певческа група весели гостите до късните часове на нощта. С приповдигнато настроение кметът на селото Методи Цонев посрещаше близки, роднини, познати и приятели.

48-годишен моторист от гоцеделчевското село Брезница загина след удар в два автомобила край Банско
48-годишният Рашид Сакалиев от гоцеделчевското село Брезница загина вчера в зверска катастрофа с мотоциклета си навръх Рамазан Байрам. Инцидентът стана на прав участък на пътя от Разлог за Банско в района бензиностанцията на входа на Банско. В катастрофата са участвали „Сеат“ и „Опел“, вторият с македонска регистрация.

Коняри ще съдят държавата в Страсбург
Коняри от Паничище заплашват да съдят държавата в Страсбург заради забрана да водят животните си в района на Седемте рилски езера. От началото на годината екоминистерството забрани конния туризъм в защитените зони с цел намаляване на ерозията и замърсяването.

Кюстендилци звънят с коментари: Манолова е символ на чалга политика – прекалено агресивна и емоционална, 48-ият конгрес и удари як шамар
48-ият конгрес на БСП нанесе яка плесница на червената депутатка Мая Манолова. От над 740 делегати само 83-ма гласуваха за нея да оглави столетницата. Тя остана пета, предпоследна по вот сред 9 кандидати при таен избор. Делегатите не я подкрепиха, защото не вярват, че тя може да оглави БСП, да върне самочувствието и да направи партията по-силна. Образът, който тя събужда, е на чалга политик, това е краят на политическата й кариера, звъняха в редакцията десетки граждани.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене