Героите от първа линия! Лекарка от Инфекциозно отделение на МБАЛ положителна за коронавирус, приеха полицай със съмнение

Млада лекарка от Инфекциозно отделение на МБАЛ Благоевград, включила се в екипа да помага в разгара на епидемията, е отчела положителен резултат за коронавиуса, научи struma. com . Тя е работила в друго отделение на болницата, но се е прехвърлила в Инфекциозно, за да помага.   Добрата новина в случая е, че тя няма симптоми, но е поставена под карантина. Снощи в болницата е приет и полицай със съмнения за коронаинфекция, но резултатите от изследванията му все още не са готови.

Днес стана ясно, че и двама служители от общинска администрация Белица са с положителни проби за коронавирус, те са настанени в болница. До този момент нови случаи няма. 5-има от семейното огнище от село Осина са в болницата в Гоце Делчев, огнището е локализирано и нови заразени засега няма.

Няма регистрирани положителни проби в Петрич  и Сандански. Ежедневно се изпращат нови тестове на хора, които са били контактни със заразени лица, така че ситуацията с разпространението на заразата е бързо променяща се. Въпреки разхлабените мерки бъдете внимателни, спазвайте мерките и социалната дистанция. Опасността още не е отминала.

Както съобщихме под карантина са и огнеборците, които вчера влязоха в карантинирания дом за стари хора в кв. Струмско, в който избухна пожар в една от стаите.<

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене