Приключиха ремонтните дейности на Обединено училище „Христо Ботев“ – с. Дъбница

 На 08.07.2019 г. беше направена първата копка по  проект за пристройка, допълнителен  учебен  корпус,   на  Обединено училище „Христо Ботев“ – с. Дъбница.

  Изпълнението на проекта се възложи на фирма „Билдинг – Компани“ ООД, благодарение на която днес, 11.05.2020 г., ремонтните дейности вече са приключени и училището ни е по-просторно и красиво. Изградени и в процес на обзавеждане са две нови класни стаи на двата етажа и административна част в сутерена на пристройката. Правим всичко необходимо, за да може наесен учителите и учениците ни да разполагат  с нови и съвременни условия за качествено обучение.

Вече наистина можем да се похвалим с отлична материална база, с помощта на която ще се умножат  успехите на училището и учениците ни.

Искам да благодаря на Министерството на образованието и науката за финансиране на проекта, както и на евродепутата г-н Асим Адемов за оказаното съдействие и подкрепа.

Образованието винаги е било и ще си остане приоритет за селото ни.

Драги жители на с. Дъбница, уважаеми родители, скъпи колеги, бъдете здрави и нека заедно продължим изграждането на едно по-добро бъдеще за нашите деца!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене