РЕВОЛЮЦИОННО ВИДЕО: Заразените от COVID – 19 от сатовчанското село ОСИНА проговарят! ГЛЕДАЙТЕ ГОРЧИВАТА ИСТИНА!

Колко заразна е болестта COVID – 19? Как живеят карантиринраните с положителни проби от коронавирус инфекция? Какво се случва в сатовчанското село Осина, обявено сутринта от Националния оперативен щаб за борба със заразата, като огнище на болни и заразени? 

С информационна агенция www.toppresa.com, се свърза Юзара Баталова от село Осина, родом от село Слащен. И двете села се намират в община Сатовча. Причината за това тя да поиска думата е информацията излязла тази сутрин в медиите в това число и Топ Преса, за обявената за починала от COVID – 19 жена. Ето статията можете да видите тук.  

Баталова е внучка на починалата жена, тя лично я гледала докато боледувала заедно със своето семейство.

Пред камерата на най- голямата югозападна медия, госпожа Баталова разказа цялата история, за това къде е истината в това, че баба и е починала от COVID – 19. Половината и семейство е заразено, тя разказва как живеят и как се чувстват… Семейството е обявено за „виновно“ и „прокажено“ заради това че донесло заразата в селото. Вярно ли е това? Колко страшно е да си заразен? Как живеят карантинираните с COVID – 19. Виновни ли са? Гледайте цялата им истина във видеото на Топ Преса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене