Без категория

Преглед на местния печат

печат

“Вяра”
Шефовете на затвора в Бобов дол и Самораново Апостолов и Стателов възпрепятстват свиждания с незаконен график, разпореждат се с живота на хора по лично усмотрение
Началникът на бобовдолския затвор и на саморановското затворническо общежитие Александър Апостолов и Георги Стателов категорично забраниха свиждане в законоустановения ден за свиждания със затворник от общежитието. Така те грубо погазиха закона и Конституцията на България и породиха съмнения, че крият нещо за случващото се зад решетките.

Господарката на ефира Мариета Димитрова от Благоевград разпуска в Кавала с дъщеря си и приятелки, 10 дни ги весели с вицове
Лицето на „Господари на ефира” в Благоевград Мариета Димитрова изкара 10-дневна почивка, изпълнена с много емоции и невероятни преживявания в Гърция. Ваканцията в Кавала е подарък на Мариета и за 3-годишната й дъщеричка Ася.

Потресени самоковци: 3-ма мъже изтребват уличните кучета със стрели, кметът Георгиев да каже какво стана с приюта
Група граждани от Самоков биха тревога за садистично избиване на кучета в града. Хората описаха ужасяващите гледки, на които станали свидетели, в писмо до в. „Вяра”. Самоковци твърдят, че видели как със специални стрели се правят опити за умъртвяване на бездомни кучета в града. „Човешко и законно ли е да се прави това?”, питат жителите.

Никой не иска дискотеката на Иван Стойчев – Дилъра в Банско, цената на NO NAME се срина от 272 000 лв. до 22 000
За втори път дискотека NO NAME в Банско, собственост на благоевградския бизнесмен от близкото минало и приближен на показно разстреляния лихвар Васил Герчев – Горчи, Иван Стойчев – Дилъра остана без купувач. След като за пореден път през изимналата седмица тя бе обявена от съдия-изпълнител за публична продан, хитовото заведение отново остана без стопанин.

Бат Сали от Самоков: Делян Пеевски е нужен за просперитета на България, той е стълб в ДПС
„Господин Пеевски е важен стълб в ДПС, доказал се със своите качества. Макар че не идва на работа, той е един рутиниран политик, има какво да се желае от него, да покаже на по-младите. Той е нужен за Народното събрание, за парламента, за просперитета на Република България.” Такъв очерк за Делян Пеевски направи неговият партиен колега Александър Методиев, по-популярен като Бат Сали.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене