Неврокопчанин, юноша на орлетата, извежда смърфовете в полуфиналите за купата срещу “Левски” през уикенда

Неврокопчанин, юноша на орлетата, извежда “Локомотив” /Пд/ срещу “Левски” в полуфиналите за купата на България този уикенд. Предводител на смърфовете е вратарят Илко Пиргов, а на сините националът Симеон Славчев. Сблъсъкът между двата тима е виртуален и своеобразна загрявка за действителните двубои след вдигане на забраната за футбол. Мачовете ще се играят в две поредни съботи на разменено гостуване по схемата 3 от 5 победи с Ultimate team на FIFA 20.

Домакини на първата битка утре са пловдивчани, реваншът е след седмица, като срещите ще бъдат излъчвани пряко съответно в официалните интернет страници “Локо” и на “Левски” с начало 13.00 ч. В първото живо излъчване феновете и на двата отбора ще могат да подпомогнат каузата на Фенклуб “Локомотив” (Пловдив) срещу Covid-19. Всеки дарил ще получи уникален виртуален билет.

Привържениците, които подкрепят кампанията, ще се сдобият автоматично на имейла си със сертификат за направеното дарение. Този сертификат може да бъде изпратен на профила в социалната мрежа на Фенклуб “Локомотив” (Пловдив), а впоследствие всеки фен ще получи персонализиран билет с името си и с избран сектор (Бесика, Спортклуб, Централна трибуна или Гости). В “домакинството” на столичани привържениците на тима ще се включат за пореден път в акцията “Един за всички, всички за “Левски”.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене