Още дезинфектанти поставиха младежите от ГЕРБ –Гоце Делчев и в районите на „Дома на културата“, Общинския пазар“ и „Попската градинка“

Поради приветстваната от гражданството първоначална инициатива на МГЕРБ Гоце Делчев от обществеността с поставянето на дезинфектанти на десетки места в красивият градски парк за ползване като предпазна мярка за жителите и гостите на града, младежите от ГЕРБ продължиха с инициативата си .

Вчера те поставиха дезинфектанти и на още три места в града които са масови посещавани както от децата и родителите им , така и от възрастни хора и гости на града.

Дезинфектанти след отпадане на забраната за посещение в парковете в Гоце Делчев като предпазна мярка от корона вируса ,вече има и в районите на „Домът на културата“ на така наречената от неврокочани „Попската градинка“ и Общинския пазар“. Ето какво написаха в личните си профили дидерите на ГЕРБ и на МГЕРБ в Гоце Делчев Никола Джингаров и Слави Месов .

„Уважаеми съграждани, тъй като инициативата от 2 май бе много добре приета от всички Вас, жителите на гр. Гоце Делчев, ние, Младежите от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев осигурихме още дезинфектанти. Поставихме ги в района на „Дома на културата, в района на „Попската градинка “ и в района на Общинския пазар.
Бъдете здрави!

Ще се справим заедно!

Никола Джингаров Слави Месов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене