Пеевски дарява 10 000 лв. лични средства на семейството на д-р Иванова

Народният представител Делян Пеевски ще направи лично дарение на семейството на починалата д-р Илиана Иванова от Сливен, съобщи местният сайт sliveninfo.bg. Сумата от 10 000 лева лични средства ще бъде преведена по посочена от близките й сметка.

„От името на ръководството на ДПС, лично от името на Делян Пеевски и от мое име изказвам съболезнования на близките и колегите на д-р Илияна Иванова. Загубата е голяма, отиде си достоен човек, професионалист, майка и съпруга. Трагичен момент, свеждам глава. Поклон пред всеодтайността й!” .Това заяви зам.председателят на ДПС Янко Янков след смъртта на д-р Иванова, загубила живота си след заразяване с коронавирус. Янков изтъкна, че водена от професионалния си и човешки дълг д-р Иванова до край се е борила за живота на пациентите си от Инфекциозното отделение на Сливенската болница.

Според Янков, жестът е изключително хуманен във време, когато трябва да сме заедно и да си помагаме, за да преодолеем трудностите. „Вярвам, че това се оценява по достойнство от сливенските граждани. Лично за мен е чест да работя заедно с г-н Пеевски и да споделям отговорността към всички граждани на страната и толерантността като водещи ценности за ДПС“, допълни Янков.

Обсъдена е и възможността Военната болница в Сливен да стане сред водещите в страната и да предлага всички възможни към момента иновации за ефективно лечение на коронавирус.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене