БЧК: С дарението на г-н Пеевски ще нахраним много хора в нужда

Председателят на Българския червен кръст Христо Григоров изказа специални благодарности към депутата от ДПС Делян Пеевски за щедрото дарение, което направи за хора, изпаднали в нужда по време на извънредното положение, обявено заради пандемията от коронавирус. 

„Онзи ден г-н Пеевски направи голямо дарение, сериозно дарение, с което ще можем да нахраним много хора в нужда. Той някъде към 300 хиляди лева даде. Една част от тези пари са именно за най-социално слабите. Знаете ли, хората са регистрирани в социалните структури на общините, но има много хора, които не са, които са под прага. Те са в една изключително тежка социална ситуация. И на тези хора сега ние правим анализ и ще помогнем заедно.Така че благодаря на всички за това, което правим, на г-н Пеевски и на всички хора, които помагат“, изказа признанието си за голямото дарение Григоров в ефира на NOVA.

Компанията “Интръст” ЕАД на Делян Пеевски дари 300 хиляди лева на Българския червен кръст за нуждаещи се. По волята на дарителя средствата ще бъдат използвани за подпомагане на социално слаби граждани и на хора, изпаднали  в крайна нужда.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене