Младежи ГЕРБ в Гоце Делчев с нова инициатива, поставиха дезинфектанти на десетки места в градския парк за опазване на хората от заразата

Младежи ГЕРБ в Гоце Делчев днес излязоха с нова своя инициатива след като отпадна забраната за движение в парковете .

Ръководителят на младежката структура в Гоце Делчев , Слави Месов закупи и постави на десетки места в градския парк  дезинфектанти  за децата и техните родители както и за всички хора които ще посещават за отдих  и почивка градския парк който е любимо място на неврокочани .

Дезинфектантите са закрепени на удобни места  както и ползването им е улеснено ,така че всеки който се разхожда или отпочива в красивият парк на Гоце Делчев да може да се възползва от предпазната мярка .

Особено за децата поставените дезинфектанти ще са от най- голяма полза , родителите ще могат след играта  им и след като са пипали всичко наоколо да дезинфектират ръцете на малчуганите  преди да си тръгнат  от парка .

Много хора днес приветстваха инициативата на младежкият ръководител Слави Месов и го поздравиха за гражданската съвест и грижите които полага най вече за децата и възрастните хора  които са най -уязвимата група към заразата . Респект!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене