Спират за четири дни приема на заявления за лични документи в Паспортна служба в Разлог

За четири дни, считано от вчера, е преустановен приемът на   заявления за издаване на български лични документи в Паспортна служба в РУ- Разлог. Услугата няма да се извършва  до четвъртък (30.04.2021 година) включително, научи „Струма”.  В този четиридневен период гражданите ще имат възможност да подадат заявления в най-близкото районно управление в Банско.  Припомняме, че градът  е под особен статут и на входно- изходните артерии са разположени КПП-та. Гражданите, на които им се налага да подадат заявления, трябва да представят на органите на реда декларация и да посочат основанието за пътуването. Дежурните патрули на КПП-та ще дават указания за коректното попълване на декларациите. От полицията призовават да не се злоупотребява с възможността за пътуване до Банско, за да не се стига до санкции на нарушителите.

Хората, които трябва да получат заявени и издадени вече документи, трябва да посетят полицейското управление в Разлог. Там ще получат подробни указания от дежурна служителка към Паспортна служба.

Преустановяването на приема на заявления е заради стартиралите ремонтни дейности по саниране на сградата на полицията в Разлог.

ЯНА ЙОРДАНОВА в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене