Все повече граждани от Благоевград и цялата страна даряват за кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“

Група учители от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград се  включиха в кампанията „За Да Ни Има“ . Педагозите с големи сърца дариха сумата от над 1000 лв. За благородния жест разказаха в ефира на националната телевизия БТВ. Веднага след излъчване на репортажа десетки граждани се включиха в кампанията с различни суми.

Инициативата по набавяне на средства за покупката на респираторни апарати за местната болница стартира в средата на март. Въпреки тежкото финансово състояние, в което се намират много българи, стотици отделиха от бюджета си и дариха в кампанията -„ЗА ДА НИ ИМА“.

„ЗА ДА НИ ИМА“ е мащабен дарителски проект организиран от ТВ „Дартс“ с помощта на всички местни медии. Целта на проекта и събиране на сумата от 300 хил. лева,  с които ще бъдат закупени сертифицирани 10 броя респиратора за МБАЛ Благоевград, която приема болни от коронавирус от цялата област.

Кампанията продължава, всеки който иска да дари може да го направи на платформата ХелпКарма, кампания ЗА ДА НИ ИМА.

Също така, можете да подкрепите МБАЛ Благоевград с различни медикаменти и консумативи. Повече информация за нуждите на болницата можете да откриете www.zadaniima.com

Мили хора последвайте  добрия пример, както много го направиха!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене