Кметът Радослав Ревански от Плевен: Г-н Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на лабораторията в Плевен

Днес депутата от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и маски от най-висок клас на лабораториятв в Плевен. Делегацията в състав Халил Летифов( председател на парламентарната комисия по транспорта в Народното събрание и зам шеф на парламен тарната група на ДПС, Велислава Кръстева- депутат от Плевен и пиар на ДПС и Радослав Ревански – кмет на община Белица и координатор на дарителската кампания на г-н Пеевски бяха в Плевен и лично предоставиха на ръководството на Университетската болница дарението.

“ Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент за цялата област Плевен. Преди около месец получихме и финансова помощ от г-н Пеевски, за което ми благодаря от свое и от името на всички медицински лица” сподели директора на болницата д-р Луканов.

Радослав Ревански:” Всичко правим заради хората. Да вземаме най-адвкватните мерки и да подсигуряваме с необходимите средства медицинските лица. В тази трудна обстановка помагаме чрез здравните заведения -болници, спешни центрове, лаборатории.”

С такива послание ни изпрати г-н Пеевски днес в Плевен. Даренията на Депутата от ДПС надхвърлят 4 млн.лв само за България до момента. Преди ден Пеевски дари и над 120 000 лв за Северна Македония.

Кметът Радослав Ревански от Плевен: Г-н Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на лабораторията в Плевен снимка 1

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене