Писателят Веселин Стаменов съкрушен за смъртта на Милен Цветков: Не страдам! Питам се! ВИДЕО

Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Тежкият инцидент стана край столичен мол. Сблъсъкът е станал между два джип в района на мол „Парадайс“.

Журналистът Милен Цветков е издъхнал на път за болницата. Бил е с много тежки травми от силния удар, който свидетели на инцидента описват като бомба. Цветков е спрял на червен светофар, когато отзад се забива друг джип. Шофьорът на возилото е бил под въздействието на наркотици…

“Било е писано”!

Само така мога да си обясня, краят на един човек, на който днес му било писано да напусне земния си адрес. Не пиша… Мисля на клавиатурата и не страдам… Питам се- защо? Милен Цветков ни напусна, болезнено, нелепо и необяснимо… Именно днес! Точно на връх Великден! Точно когато, ние заобикалящите го, имахме нужда от него. Точно когато, отново Той зададе правилните въпроси, събуди точните терзания, съживи личните ни мисли да търсим себе си в душата! Завърна се за да си тръгне! Сбогом, Милене! Щастлив съм, че те познавах, че беше един от малкото, които ме подкрепиха, че ми каза – “ продължавай напред” . И ти продължавай напред, Милене! Там където си, не спирай, не се предавай, знам, че ще бъдеш с нас. Точно в този труден за човечеството момент, явно си нужен някому горе… за да му разкажеш, да му говориш и да се застъпиш за нас. Преди години вдигайки ръка за сбогом, нашите деди са използвали една дума и тя е – Прощавай! Прощавай, Милене!

Било е писано…

Благодаря ти за подкрепата!

Написа популярният писател Веселин Стаменов….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене