Великденски поздрав от Aлександър Мацурев – Народен представител от 44-то Народно събрание!

По случай християнския празник Воскресение Христово, заедно с кмета на гр. Добринище Петър Галчев, общински съветници от ПП ГЕРБ в община Банско, както и членове на ПП ГЕРБ от общината, раздадохме над 300 чанти с хранителни продукти от първа необходимост и 1000 бр. маски на жителите на Банско, Добринище, Места, Кремен, Обидим, Осеново, Гостун и Филипово.
Продуктите, които грижливо подбрахме са българско производство и с високо качество.
Инициативата ни не е за първа година. Напротив, ежегодна е, но за първи път в ситуация на извънредно положение заради заразата COVID-19. Ето защо, сега, в тази ситуация трябва да си помагаме още повече и да бъдем още по-съпричастни към другите, особено към хората в затруднено положение.
Воскресение Христово е празник на победата на доброто. Освен това е и празник, който ни учи на топлина, на смирение и раздаване в името на доброто на другите. Този християнски празник е още една причина да си припомним какво е да сме обединени, сплотени и добри. Точно сега, повече отвсякога трябва да бъдем и солидарни.
Изказвам своята благодарност към всички, които се включиха в инициативата. Знам, че мерките за дистанция, които спазихме отговорно не са ни направили далечни и чужди за хората, които посетихме.

Благодаря за топлото посрещане на жителите от тези населени места.
Вярвам, че заедно и с Божията помощ ще се справим с това изпитание!

Светли великденски празници!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене