Слави наплю махленски наследника си в БТВ: Глупак, няма чувство за хумор, окраде ме!

Собственикът на партийната кабеларка „Седем осми“ Слави Трифонов изригна махленски срещу наследника си в БТВ Николаос Цитиридис.

В скайп разговор с Магърдич Халваджиян бившият шоумен се възмути, че шоуто на Цитиридис копирало неговото – студио, декори, оркестър.

С което предизвика иронични усмивки сред аудиторията, понеже навремето той пък изплагиатства едно към едно „Как ще ги стигнем…“ с Тодор Колев.

Зрител попита Трифонов дали е гледал конкурентното му предаване.

„Гледах го, разбира се. Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Но имах добър екип. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно.

В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някакво момче да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но понякога трябва да се спират. Ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек“, заяви Слави.„

Заядливият коментар на нискорейтинговия водещ още веднъж демонстрира, че съвсем е изпуснал нервите си, а злобата му избива безотказно. /ПИК

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене