Конкурс-предизвикателство „Дивностите и величията на Национален парк „Рила“ се провежда по повод Деня на Земята

Дирекция „Национален парк „Рила“ обявява конкурс-предизвикателство за рисунка на тема „Дивностите и величията на Национален парк „Рила“.

 

В предизвикателството могат да участват деца от детските градини и учениците от 1-ви до 12-ти клас, като в срок до 21 април 2020 г. изпратят своите творби под формата на снимка на имейл адрес: rilanationalpark@gmail.com.

 

Техниката за рисуване е по избор на участниците, и трябва да представя природата на най-големия национален парк в България. Всяка снимка може да бъде придружена с мото или кратко послание, както и с телефон или имейл адрес за връзка с участника.

 

В три възрастови групи /деца от детската градина, ученици от 1-ви до 4-ти клас и от 5-ти до 12-ти клас/ ще бъдат връчени по три предметни награди, осигурени от Дирекция „Национален парк „Рила“.

 

Резултатите от предизвикателството ще бъдат обявени на 22 април 2020 г. – Деня на Земята в 11.00 часа в онлайн предаване на живо от Посетителски-информационен център – Благоевград, достъпно на страницата на парка във фейсбук.

 

Конкурсът цели да провокира и активизира децата и младите хора да представят по оригинален начин чрез използване на художествените средства и съвременните технологии красотите и ценностите на уникалното природно богатство на Национален парк „Рила”.

 

Информация за конкурса е публикувана на интернет страницата на Национален парк „Рила“, на адрес: www.rilanationalpark.bg, рубрика „Новини“, както и на страницата ни във фейсбук Национален Парк Рила.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене