Съветниците в Гоце Делчев освободиха управителя на болницата в Гоце Делчев /ВИДЕО/

На извънредна сесия на ОбС Гоце Делчев днес в Гоце Делчев, комисията от общински съветници, начело с кмета Владимир Москов обяви резултатите от последните срещи с напусналите лекари, недоволни от управлението на д-р Улевинов и със самия управител.

Изслушани са всички, поставени са били въпроси от членовете на комисията, както и такива, които се коментират в публичното пространство и гражданите, обяви кметът Владимир Москов. Управителят на МБАЛ „Иван Скендеров“ е дал отговор на голяма част от въпросите и мерките, които е предприел за изпълнение на управленската програма, която е представил в конкурса при избора му за управител.

След всичко това, комисията смята, че е нарушен диалогът и екипното взаимодействие, не са взети навременни мерки, тези проблеми да бъдат решени в интерес на общата работа, реформите в здравното заведение и спокойствието на населението от обслужвания регион. Съветниците в Гоце Делчев освободиха управителя на местната болница д-р Владислав Улевинов и назначиха за временен управляващ д-р Петър Филибев, който до момента беше управител на Медицинския център (бившата поликлиника в града. Известният неврокопски кардиолог д-р Михаил Маникатов поема управлението на поликлиниката като временно управляващ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене