Пореден благороден жест на бизнесмена Иван Ежков, подсигури предпазни маски на цялото село Балдево

Бизнесмена Иван Ежков отново се отличи с благороден жест в село Балдево ,жителите на което той има буквално като свое семейство.

Веднага след заповедта на здравния министър  и Националният оперативен щаб ,да се носят  предпазни маски когато хората са на открито с цел предпазване от заразата  корона вирус ,той реши  че в Балдево живеят много възрастни хора , някой от които нямат възможност да се снабдят с предпазните маски и ги снабди всички с  маски които  на всичкото отгоре не са за еднократна употреба ,а се перат и гладят  за да бъдат употребявани в по- дълъг период от време.

С предпазни маски вече са снабдени жителите на цялото село дори и гостите с къщи в Балдево . За целта Иван Ежков закупи над 200 маски за многократна употреба .

Децата от Балдево пък организирани от кмета Илиана Гюрнева  ги раздадоха лично по къщите на всички жители .

„Безкрайно сме благодарни на Иван Ежков който в годините показа голямото си сърце и уважение към всички жители на селото ни  . Той е човекът който не ни забравя и ни помага  и в празници и в делници .Той живее денонощно с нашите радости и проблеми  и сме спокойни че винаги можем да разчитаме за всичко на него“ сподели пред Топ Преса кмета на Балдево  Илиана Гюрнева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене