Добра новина от МБАЛ Благоевград! Останаха само 4-има в Инфекциозно, приеха втора санитарка със съмнение за коронаинфекция!

Изписаха 6-тима от инфекциозно отделение на МБАЛ Благоевград, които при повторните проби за коронавирс са отрицателни, пациентите са излекувани и са изпратени по домовете си. В момента в отделението са останали 4-има пациенти за лечение, които са в добро състояние. Вчера следобед бе приета, за да е под наблюдение санитарка, чиято първа проба е положителна за вируса, има леки симптоми, очакват се резултатите от референтната лаборатория в столицата.

Тя е второто медицинско лице в отделението, преди дни там остана за лечение още една санитарка, с положителни резултати от тестовете за коронавирус. Няма тежки случаи в отделението, оздравителният процес върви добре. Няма и нови случаи на коронавирус, постъпили в болницата. Все още РЗИ очакват проби от проведени тестове в Петрич и Сандански, вчера пристигнаха част от изследванията и всички са с отрицателни резултати.

Следим остановката и ви информираме своевременно, точно и проверено, а Вие останете вкъщи и не се поддавайте на слънцето. Оставете го спокойно да нанесе съкрушителен удар върху коронавируса и се забавлявайте у дома.. Желаем ви здраве!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене