Малко известен факт! Преди да покори сцената на “ Гласът на България” Жоро Ижбехов изгубил гласа си! /ВИДЕО/

Като феникс от пепелта възкръсна участник от „Гласът на България“. След като преживява физическа и психическа травма, Георги Ижбехов излезе възроден на сцената на музикалното шоу и триумфира в отбора на Михаела Филева. Мястото, което спечели в тима на певицата с изпълнението си на хита на Франк Синатра „New York, New York“, се превърна в компенсация за трудностите, през които е преминал.

Роденият в музикантско семейство Георги от години пее по клубове и ресторанти. Постепенно обаче започнал да губи гласа си, а лекарите открили възли по гласните му струни. С всеки изминал ден ситуацията се влошавала, докато тембърът му тотално изчезнал. Георги се отчаял, а депресията не закъсняла.

След дълго ходене по мъките младият мъж все пак успял да върне гласа си и решил да се яви в музикалното риалити. Участието си в шоуто той посвети на годеницата си, която го подкрепяла в житейското изпитание.

А 25-годишният Иван Лазаров беше истинската изненада в шоуто тази вечер. След като всички треньори бяха запълнили отборите си, младежът ги сюрпризира с изпълнение на парчето „Заедно“, с което предизвика възхищението на Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев. В крайна сметка младежът избра отбора на Графа.

Това бе истински звезден завършек на кастингите на тъмно в шоуто.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене