24 часа след инцидента, катастрофиралия камион е все още край пътя

 Shofiora_Na-TIR

Топ Преса е единствената медия, която показва шофьора на катастрофиралия камион. Срещаме се с него на мястото на инцидента 24 часа по- късно.
“На пътя имаше разлято гориво, което от дъжда се беше разтекло навсякъде. Усетих, как губя управлението над машината и се забих в мантинелата”, разказва той.

Пристигнаха ли бързо линейка, полиция…?
– Да, много бързо… Бях в шок ,треперех целия, след случения. Те вместо да ми дадат някакви успокоителни, бързаха да ме проверят за алкохол. Теста беше отрицателен.

Какво ще правиш от тук на татък?
– Не знам. Просто не знам…Страшно съм разочарован от отношението и реакцията на полицията. Никои не помага за отстраняването на проблема. Не са поставили дори знак за ограничение на скоростта. Идваха какви ли не машини никои не може да помогне, крана се счупи, маркучи се скъсаха. Ще чакаме още, да видим какво ще се случи.

А има ли стока в камиона?
– Да, пълен е… Добре че не са хранителни продукти, които да се развалят. То даже аз не виждам, по какъв начин ще бъде възможно разтоварването му тук на пътя.

Kamion_Strumsko-5

В 15:00 часа отново пристигнаха огромните влекачи, които успяха са издърпат камиона. Екип на Топ Преса тръгна след влекача, за да разберем къде ще го закарат и какво ще се случи. Машините спряха на отбивката срещу полигона. Ние ви предоставяме интересни снимки от събитието.

Kamion_Strumsko-8

Kamion_Strumsko-7

Kamion_Strumsko-10

Kamion_Strumsko-6

Kamion_Strumsko-9

Kamion_Strumsko-11

VIDEO

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене