ВИДЕО: Наводнен дом след проливния дъжд снощи в Гоце Делчев

2121

Запушена шахта и безотговорно отношение на отговорните инстанции – В и К гр. Гоце Делчев и общинската управа са причини за бедствието и нанесените щети, обвиняват потърпевшото семейство.

Запушената шахта на ул. Щип в Гоце Делчев неможа да поеме дебита на водата от проливния дъжд снощи, което превърна улицата в истинска река. През входната врата на домът на се. Иванови, водата нахлу в приземния етаж на къщата като причини значителни материални щети.

Семейство Иванови твърдят, че от В и К не са се отзовали на време на сигналът им за наводнението и даже и това, че началникът направо заявил, че са частно предприятие и това не е тяхно задължение.

Такъв разговор с мене не е провеждан в който да съм казал, че ВиК е частна фирма, опроверга началникът на ВиК Гоце Делчев, Любен Сарандев. Времето за което са реагирали на гражданския сигнал подчинените му дори е много кратко организация като ВиК, смята още Сарандев

За проблемната шахта ВиК Гоце Делчев са били предупредени няколко дни преди бедствието, твърдят сем. Иванови

Жителите на квартала в който живее и семейство Иванови са подали жалба до общината за наводненията на домове при обилни валежи, но от там са им отговорили, че няма достатъчно средства от общинския бюджет, защото това по-скоро е задължение на ВиК, твърдят сем. Иванови.

IMG_5533

IMG_5534

IMG_5535

IMG_5537

IMG_5538

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене