Скандал в БСП! МИНАХА ЛИ МИХАИЛ МИКОВ И КРАСИМИР ЯНКОВ КЪМ ГЕРБ?

Бившият лидер на БСП Михаил Миков и членът на Националният съвет на червената партия Красимир Янков не спират с медийните си изяви в проправителствени сайтове.

Този факт разбуни духовете в червената партия, като мнозина социалисти вече открито се питат, нима Миков и Янков минаха към ГЕРБ? И въпросът е напълно логичен предвид поведението на двамата през последните няколко месеца. Минат, не минат два – три дни и я Янков, я Миков ще изскочат от страниците на любимата медия на премиерът Бойко Борисов “ПИК”.

Оттам двамата в своя дежурен стил, не спират да “громят” ръководството на собствената си партия, като май явно не осъзнават, че с това си действие всъщност плюят по целия електорат на Столетницата. Освен, че “тезите им” са скучни и досадни и за тях прозират единствено личните им властови интереси, двамата “опозиционери” вече са се превърнали в синоним за шутовщина сред червените редици.

Не е тайна, че болката на Михаил Миков се съдържа във факта, че Корнелия Нинова отряза пътя му към комфорта на парламентарна заплата, както и че Красимир Янков има една единствена фикс-идея, и тя е да стане председател на БСП.

Смешното е, че в момента и двамата “опозиционери” бурно скърбят за своя финансов донор в лицето на олигарха Георги Гергов. Последният попадна под справедливите юмруци на главния прокурор Иван Гешев с наложената пълна ревизия на правитизирания от него Пловдивски панаир.

Докога ще продължат да се излагат Миков и Янков, тепърва предстои да видим.

От медийните им изяви обаче става абсолютно ясно, че те вече са много повече членове на ГЕРБ, отколкото на БСП.

Източник: StormPress24.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене