Георги Динев – Народен представител от 44-то Народно събрание: Призовавам всички да бъдем преди всичко хора, да забравим политическите си пристрастия, да махнем омразата от себе си, да се обединим и да бъдем като юмрук срещу този невидим враг

            Уважаеми съграждани,
Обръщам се към Вас и в качеството си на Народен представител от община Петрич, и като един от Вас !
От днес в инфекциозното отделение на МБАЛ „Югозападна болница“ има приет пациент с положителна проба на COVID 19. Пациентът е от с. Плоски /община Сандански/. Наскоро същият се е прибрал от Великобритания и е бил с температура още на летището. Направена му е веднага проба, която е дала положителен резултат. Мъжът се е чувствал видимо в добро състояние и е бил съпроводен със специален превоз до родното му с. Плоски за домашно лечение и карантина, съобразно изискванията. Днес се е почувствал зле и е потърсил помощ от лекари. Същият е постъпил на лечение в инфекциозното отделение на МБАЛ „Югозападна болница“ – клон Петрич, съгласно изискванията и заповедта на Министъра на здравеопазването.
📌Скъпи съграждани, призовавам Ви да запазим спокойствие.
📌МБАЛ „Югозападна болница“ – клон Петрич разполага с необходимото отделение, апаратура и квалифициран медицински персонал, който ще се справи със създалата се ситуация.
📌Отделението в Петрич е единственото такова в обхвата на МБАЛ „Югозападна болница“. Това дава отговор на многото Ви въпроси защо в Петрич, а не в Сандански. Още веднъж – отделението в Петрич е единственото пригодено да приема болни, дали положителен резултат от COVID 19.
📌Не на последно място – никой град или човек не е застрахован от тази епидемия. Нека проявим разум и отговорност.
📌Призовавам всички да бъдем преди всичко хора, да забравим политическите си пристрастия, да махнем омразата от себе си, да се обединим и да бъдем като юмрук срещу този невидим враг.
📌Огромно благодаря на целия медицински персонал, който с риск за живота си помага на всеки един от нас.
📌Пожелавам по-скорошно оздравяване на пациента от с. Плоски.
Скъпи приятели, бъдете здрави и се пазете

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене