След два дни, отварят офертите за голяма обществена поръчка в община Хаджидимово

На 27.03.2020г. от 10:00ч. в сградата Община Хаджидимово, пл. “Димо Хаджидимов” №46  в  залата на Общински съвет – Хаджидимово ще бъде проведена процедура по отваряне на постъпилите оферти за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Благоустрояване на улици в град Хаджидимово и направа на път, алеи и навеси в парка „Дъба“ град Хаджидимово, община Хаджидимово“ по четири обособени позиции.

Отварянето на офертите е публично, на основание чл.57, ал.3 от ППЗОП и на него могат да присъстват лица по чл.54, ал.2 от ППЗОП – участници в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица, при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която ще се извърши отварянето.

Процедурата „ Отварянето на плик„Предлагани ценови параметри“, съдържа „Ценово предложение“ – с оглед изискванията на Възложителя  за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Благоустрояване на улици в град Хаджидимово и направа на път, алеи и навеси в парка „Дъба“ в град Хаджидимово, по четири обособени позиции а именно: позиция №1: „Благоустрояване на улица „Свети Георги“ от О.Т.83 до О.Т.133 в град Хаджидимово“;  позиция № 2: „Благоустрояване на улица „Георги Бенковски“ от О.Т.254 до О.Т.276 в град Хаджидимово“;  позиция № 3: „Благоустрояване на улица „Прогрес“ от О.Т.336 до О.Т.121 в град Хаджидимово“ и  обособена позиция № 4: „Направа на път, алеи и навес в парка „Дъба“ град Хаджидимово“.

Отварянето на офертите е насрочено за 27.03.2020г. от 10:00ч.  в сградата Община Хаджидимово, в залата на Общинският съвет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене