Хороскоп за 25 март! На Благовец две зодии ще се радват на късмет

ОВЕН
Определението за сряда е свързано с проекти за печалба. Овните ще имат повод както за смесена радост, така и за размисъл по въпроси, касаещи социалното ви положение. За делови живот сте в много силни позиции и “земните сили” са на ваша страна. Със служебен проблем се справяте блестящо и довършвате докрай планираното за деня. Не допускайте чуждо вмешателство в работата ви.

ТЕЛЕЦ
Макар че сте със стабилно излъчване и в изгодно положение за деня, вие сте предразположени да предизвиквате сами неприятностите си. Притесненията за пари ще са основна тема за деня и няма добри предпоставки за благоприятен бизнес и обществена изява. В службата трябва да бъдете много внимателни, защото са налице разстройство на плановете ви и скандални позиции за вас.

БЛИЗНАЦИ
Тежък ден за Близнаци е сряда и ще се наложи да се справяте с криза в дома и финансови проблеми. Позициите за този ден сочат много скандали, най-вече в службата ви, където има опасност да не одобрят работата ви. Комплицирана обстановка за лични и обществени контакти. Въпреки че ще имате силна нужда от срещи с приятни за вас хора, няма да успеете да ги осъществите.

РАК
Оптимистично настроени сте за този ден и точно това настроение може много да ви помогне за личната ви реализация. И при Раците се наблюдава скандална предразположеност и ако не дават израз на подобни временни състояния, може много да облекчат себе си в сряда. В службата не трябва да взимате конкретни позиции при конфликт. Ще се забъркате в големи неприятности.

ЛЪВ
Лъвовете са безкомпромисни днес в осъществяването си и придобиването на пари. Денят обаче не е с финансова определеност, тъй че е по-добре да се съсредоточите в друга дейност. Наблегнете на работата и свършете всичко за днес, ще оставите добро впечатление и ще затвърдите позициите си в професионално естество. В контактите си бъдете внимателни.

ДЕВА
Имате много важни задачи за днес, които сте си наумили да свършите. Ще успеете въпреки неприятностите, с които ще се сблъскате в сряда. Служебният ден е натоварен и тежък и ще имате много поводи да се чувствате притеснени. Деви, контактите ви днес са в добра светлина и ще се чувствате удовлетворени поради постигнати успехи със срещи и разговори.

ВЕЗНИ
Везните са подозрителни и изпълнени със съмнение по отношение на някои делови въпроси. Налице са лични проблеми, внимавайте те да не вземат връх, което може да се окаже особено негативно за общественото ви положение. Не допускайте личните емоции да преобладават и не любовта ви трябва да бъде стимул за делови изяви. Разчитайте на партниране днес.

СКОРПИОН
Денят е положителен при Скорпион и повечето от вас са заредени с много енергия. В различни случаи тя ще се прояви под формата на спорове, съперничество и борба за надмощие. На работното място се организирайте добре, защото има вероятност да си навлечете гнева на шефа. При партниране са налице неприятности и скандали, които тактично можете да предотвратите.

СТРЕЛЕЦ
Сряда за вас е свързана с материалните проблеми, които изпитвате. Вашият интимен живот – любовта и привличането, е в истинска хармония. При по-добра организация и компетентност от ваша страна може да си спестите някои негативни прояви. Партньорски взаимоотношения с жена могат да станат повод за смесена радост и размисъл върху добро предложение. Паричните въпроси ще разрешите със замах и без да претърпите някакви загуби.

КОЗИРОГ
Козирог са обзети от мисълта върху предложение за съвместна дейност, което касае личния ви живот и социалното ви място там. Професионалната сряда е трудна и предлага справяне със сериозни проблеми. Налага се да поставите на по-заден план личната затормозеност и да покажете характерния си професионализъм. Съсредоточете се върху професионалните дела, не отсъствайте от работа. Остра нужда изпитвате от контакт с приятели.

ВОДОЛЕЙ
Сряда е трудна и затормозена и при Водолей. Много от вас няма да се чувстват добре, а и има наличие на дисбаланс във взаимоотношенията. Става въпрос за някакви проблеми в интимния живот, които могат да окажат влияние и върху професионалната ви изява. Вие сте стриктни до педантичност тук, но има вероятност заради друг да понесете неприятности. Правете компромиси в името на разбирателството и ще потушите зреещ скандал. Подбирайте хората, с които общувате!

РИБИ
Сряда е особено тежка за дамите от Риби. Въпреки че сте склонни към благородни действия, има вероятност да бъдете използвани и емоционално изцедени. Денят е с негативна характеристика и се налага да се съобразите с това. Внимавайте в службата да не се сблъскате с влиятелен мъж, който днес също е в лошо настроение и може много да ви навреди. Не прехвърляйте деловите си неприятности вкъщи, половинката ви няма да изтърпи всичко това и ще се скарате жестоко.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене