Нова проява на благородство и милосърдие от страна на Българския журналист в Москва Борис Анзов, който е и наш бивш колега

След кратак разговор с руската говорителка на руското външно министерство Мария Захарова, гласът на Русия Борис Анзов реши да се откликне на призива за помощ в тези тежки финансови, икономически дни за всички нас в условие на пандемия, корона вирос като дари своята заплата в размер на 500 эвро на руска майка с две болни деца с недъзи за тяхното лечение.

Като със своя пример нашенеца призова, целият экип на одела по информация и печата на руското външно министерство да последват неговия пример и също да дарят свойте заплати на нуждаещата се майка, като в свое видео обръщение Борис Анзов се обърна към заместника на Мария Захарова Нечаев да последва неговия пример. Това не е първата проява на благородство, като искаме да напомним на нашите читатели, че Борис Анзов испълни мечтата на две обикновени непознати чистачки отговарящи за градската хигиена. Също така Борис Анзов изпълни и заватната Мечта на Мария Захарова като и подари цвете Еделвейс от Пирин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене