Водача от Крибул е виновен за катастрофата между Барото и Дъбница

 

Водачът на лекият  автомобил „Мерцедес“ , 52-годишния Зейнил Перухов  от сатовчанското село Крибул , е виновен за  катастрофата станала преди дни  на ътя  хотелски комплекс „Барот“ – село Дъбница  съобщиха от МВР.

Зейнил Перухв не е пропуснал и е блъснал  лек автомобил „Форд Транзит“ с 35-годишен водач от ромския квартал „Кремиковци“ в Гърмен.

При инцидента са пострадали: водачът на лекия автомобил „Мерцедес“Зейнил Перухов , който е с мозъчна травма и травма на бял дроб, 49-годишната  ме съруга Зейнепа Перухова, която е с фрактура на прешлен и комоцио.

Водачът на лекия автомобил „Форд Транзит“е бил настанен в болницата в Гоце Делчев  с контузия на гръден кош. Пострадала в следствие на катастрофата  е и 34-годишна пътничка в автомобила, която е с фрактура на ръката и 28-годишна жена, пътуваща в същия автомобил, която е с охлузни рани по лицето които  са били освободени  след оказана им медицинска помощ за домащно лечение .

Както Топ Преса съобщи веднага след пътният инцидент,около12:25 часа на 20.03.2020 г. на път III-197 между гр.Гоце Делчев и с.Дъбница, при излизане от крайпътна територия , 52-годишния Зейнил Перухов  от сатовчанското село Крибул в нарушение на Закона предизвика  тежко ПТП от което най- много постраха  той и съпругата му с която преди 10-тина  дни се прибрали от Германия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене