Най-новите аромати от февруари 2020

Парфюмният пазар е изпълнен с безброй марки, от които почти всяка седмица се лансират различни видове оригинални парфюми, които имат потенциала да станат или много популярни или да не се харесат особено много на публиката. Днес сме тук, за да си поговорим за няколко парфюма, които излязоха в рамките на този месец февруари и са готови да тръгнат на пътешествие по завладяване на сърца. Нека видим кои са те.

5PM на HOC

HOC е абревиатура на Histoire Olfactive Collective и е новата нишова марка на Маша Заниер – дизайнерка от Париж с руско / грузинско потекло. Използвайки таланта на парфюмериста Винсент Шалер, лондонският пейзаж е разделен в три различни части на деня, като 5PM (17 часа) Ви кани на чай. Зелените нотки са обвити в облак пара от топъл чай, маслен сладкиш и елегантно обгръщаш всичко това мускус. Изключително стилната бутилка с артистична, тежка капачка успява да изобрази вдъхновяващи думи, които да ви накарат да се чувствате по-добре.

DRAGO NERO на LINARI

Драконите символизират мъдростта и късмета в азиатската митология, предлагайки вдъхновение за нарушаващият правилата парфюмер Марк Бъкстън, създал този опияняващ синтез за италианската парфюмна къща LINARI. Началният аромат е оживен и почти леко пикантен, благодарение на съставките мандарина, бергамот, магнолия, ябълка и ананас, а след това усещаме букет от турска роза, карамфил, портокалов цвят, теменужка и ирис. Успокояващият ветивер в края свързва цялото творение, благодарение на сложната смесица от мускус, кехлибар, дъбова дървесина и тонка.

ROSE OIL на PERFUMER H

Името му е измамно – защото, разбира се, Rose Oil на Лин Харис е по-сложно от простото декантиране на розово масло в бутилка. В тази форма на аромати, свързвани с всичко на Лин до момента, тя засилва 3% концентрат с 2% от оригинален концентрат на розово масло и леко усещане на малина, здравец, лайка, ирис и ванилия и доза от сладък мускус, за да създаде чиста и проста картина на розовото масло.

L’AIR DES ALPES SUISSES на ANDY TAUER

Винаги следвайки обствения си път, този път талантливият самоук парфюмерист Анди Тауер успява да внесе духа на планинските върхове в любимата му родна Швейцария. И наистина можете да почувствате студа – леден порив от горчиви билки и минерален гранит, последвани от интригуващи фрагменти от подправки, носени на вятъра, червени алпийски лилии и повече от намек за сигурно величие. Хващайте нещата си за планината, определено ще искате да последвате този аромат чак до върха.

TERROR & MAGNIFICENCE на BEAUFORT LONDON

Вдъхновена от архитекта Никълъс Хоксмур, парфюмеристката Пиа Лонг перфектно е уловила мрачния готически стил и го е пресъздавала в своята страховита творба. В парфюмът се усеща изпълненият с ехо простор достигащ до студените плочи и напоените с тамян дървени столове в църквите, намек за полирани остри ножове, избърсани върху еластична кожа, както и тъмни мазета, усещане за за мистични практики и покрити с мъгла гледки. Повече разстройващ, отколкото ужасяващ, но опредлено великолепен – с този аромат няма как да не успеете да съблазните тълпата от хора, за да се присъединят към вашия култ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене