Семейство от Крибул в реанимацията на гоцеделчевската болница с травматичен шок и един от „Кремиковци“ в хирургия с травми след вчерашната катастрофа на пътя Барото – Дъбница

В средно тежка форма на травматичен шок са настанени за лечение в отделението по реанимация  мъж и жена от сатовчанското село Крибул след вчерашната катастрофа на пътя „Барото“- село Дъбница. Един от микробуса който се е забил в мантинелата на пътя пък е настанен за лечение в хирургичното отделение на МБАЛ „Иван Скендеров“ с травми.

Настанените в реанимация пострадали са семейство и са пътували с лек автомобил.

Зейнил и Зейнепа Перухови от село Крибул до преди 10 дни са били в Германия и вероятно ще бъдат тествани и за корона вирус по време на лечението им след катастрофата.

Както Топ Преса първа писа, микробус с водач от ромския  кв.„Кремиковци“ в Гърмен вчера катастрофира и създаде суматоха и дълга колона от автомобили на пътя комлекс „Барото“- село Дъбница.

Заради несъобразена и висока скорост водача на микробуса е изгубил управлението му и се е забил в мантинелата на пътя с което е предизвикал и катастрофа с другият лек автомобил, на семейството от село Крибул.

На място, веднага бяха изпратени линейка с екип медици и противопожарен автомобил с огнеборци.

Пострадалите лица бяха транспортирани в МБАЛ “Иван Скендеров“, а минути след това роми окупираха болницата,  за да разберат състоянието на  пострадалите си близки. За щастие от микробуса само един е по-сериозно пострадал, другите пасажери са били прегледани и освободени за домашно лечение.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене