Апостолов към кризисния щаб: „Без компромиси в борбата срещу коронавируса“

Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов събра представителите на кризисния щаб на Симитли, сформиран заради извънредното положение с коронавируса. На срещата присъстваха зам.-кметовете Евгения Георгиева и Юлиан Мишев, председателят на Общински Съвет Симитли – Владимир Христов, кметовете по населените места и служители на общинска администрация.

В хода на разговора, Апостолов беше информиран за предприетите мерки по населените места във връзка със справянето срещу коронавируса. На срещата обсъдиха евентуалните допълнителни мерки и начини за ускоряване на обмена на информация.

„Всеки един от нас трябва да следи дали се спазват правилата и мерките в условията на извънредно положение по преодоляване на негативните последици от разпространението на заболяването. Задължително е да изпълняваме изискванията на 100%. Без никакви компромиси.“ – категоричен бе Апостолов.

На срещата стана ясно, че освен задължителното всекидневно дезинфекциране по населените места, утре в 10:30 часа, специализирана фирма ще направи професионално и обстойна дезинфекция в цялата община.

Ръководството на Община Симитли и кметовете по населени места, апелират за разум и призовават всички да бъдат отговорни към себе си и околните, за да бъде бързо преодолен този труден период.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене