ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И В БЕЛИЦА! Кметът Радослав Ревански въвежда вечерен час и карантина за всички жители от общината, работели в курорта Банско

ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ !!!

От днес 18.03.2020 г.Община Белица въвежда вечерен час и карантина за всички работници от общината в Банско.
Във връзка с поставянето на Банско под карантина и стотиците граждани на Община Белица заети на работа в курортния град Общински кризисен щаб за COVID-19 – Белица , под ръководството на Председателя на щаба и кмет на Община Белица – Радослав Ревански, Реши :
ОБЩИНА БЕЛИЦА ВЪВЕЖДА ВЕЧЕРЕН ЧАС И КАРАНТИНА ЗА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА КОИТО СА РАБОТИЛИ В ГРАД БАНСКО ДО 13.03.2020 Г. , КОИТО ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ ПО ДОМОВЕТЕ СИ 14 ДНИ, СЧИТАНО ОТ 18.02.2020 !
Въведения вечерен час е за всички жители и пребиваващи на територията на общината. Хората не могат да напускат домовете си след 20.00 часа вечерта до 6.00 ч. сутринта на следващия ден.
Контрол по спазване на заповедта на кмета на Община Белица с предприетите мерки е връчена на членовете на кризисния щаб, на кметовете и кметските наместници в общината.

Моля, информирайте се със заповедта и спазвайте забраните в нея !

ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И В БЕЛИЦА! Кметът Радослав Ревански въвежда вечерен час и карантина за всички жители от общината, работели в курорта Банско снимка 1ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И В БЕЛИЦА! Кметът Радослав Ревански въвежда вечерен час и карантина за всички жители от общината, работели в курорта Банско снимка 2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене