„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград със стриктни мерки за превенция на разпространението на коронавирус (COVID-19)

“Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград спазва стриктно указанията на Министерство на здравеопазването, Оперативния щаб за борба с коронавируса (COVID 19), както и препоръките на МРРБ за превенция разпространението му.

Изпълнени са всички заложени мерки, чрез които се цели опазване на здравето както на служителите, така и на абонатите. За да бъде избегнато струпване на хора на едно място, „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград предоставя възможност за безкасово плащане на изразходваните услуги чрез системата еPay.

На касите на Дружеството се извършва непрекъсната дезинфекция, а служителите са снабдени с необходимите предпазни материали. Създадена е добра организация и не се допуска влизането поече от 1 човек.

С цел ограничаване на физическите контакти и запазване здравето на служители и потребители, временно е преустановено снемането на показанията от водомерите чрез инкасатори.

За постигане на добра организация, Дружеството предоставя възможности за подаване на показанията на тел.: 073/519861; 073/519862 или чрез изпращане по имейл, както следва:

РП Благоевград: danni_blg@vikblg.com

РП Разлог: danni_raz@vikblg.com

РП Гоце Делчев: danni_gd@vikblg.com

РП Струма: danni_struma@vikblg.com

При подаване на показанията, освен данните, следва да бъдат упоменати титуляр, и абонатен номер.

С цел превенция е извършен и извънреден инструктаж на служителите, свързан с оценка на риска за нов биологичен агент коронавирус Sars-Cov-2, причиняващ заболяване COVID-19.

По време на инструктажа служителите са запознати и с Програмата за минимизиране на риска от биологичен агент коронавирус Sars-Cov, с прилаганите мерки за превенция, както и с правилата и инструкциите за безопасност.

Извършва се дезинфекция на всички помещения по четири пъти дневно, дезинфекцират се и автомобилите, с които се превозват служители на Дружеството.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене