Разследване! Пътят на заразата до Банско! 30 -годишна израелка, заразена с COVID 19, обикаляла курорта 5 дни с рейд по хотели и заведения! Ето къде е

Заразената жена е спала в хотел хотел Лион, болна е напуснала България през летище Пловдив! Информация от страницата на израелското министерство на здравеопазването /превод Struma.com/

Жена от Израел, която е била гост на Банско от 4-ти до 9-ти Март, е диагностицирана с COVID-19, това съобщи българин, запознат със случая. След сигнала му направихме справка с министерството на здравеопазването в Израел, където на страницата им бе публикувана цялата информация около случая с болната жена, която е напуснала България и  Банско, през летище Пловдив, след 5 дневен рейд из хотелите и заведенията в курортния град.

Ето какво открихме:

1. Жената е на 30 години и е летяла през летище Пловдив. Пътувала е до Банско с автобус на туристическа агенция „Аркия“.

2. Спала е в хотел „Лион“ на датите от 04. 03. до 09. 03.

3. Напуснала е хотела на 09 март и отново е пътувала с организиран от туристическата агенция автобус до Пловдив, където се е качила на самолет, полета бил от 12:30 часа.

През времето, когато е била в Банско, тя е посетила следните места:

04. 03 – хотелски ресторант „Лион“

05. 03 – ресторант – „The bears“

06. 03 – Aпрески 360 07. 03 – Ресторант – „У дома“

08. 03 – Ресторант „Виктория“ Това е цялата информация, получена до момента.

Ако някой е бил през това време на тези места, трябва да се изолира под карантина и ако усети симптоми на коронавирус да уведоми най- близкият до него медицински център. Доколкото е известно жената се чувствала добре и има само леки ефекти от заболяването, което не позволява тя да бъде настанена в болница, за това е у дома.

От Израелското правителство предоставили информация за жената, болна от опасното заболяване, тя е записана като пациент 192 и е с потвърдена положителна проба за COVID- 19. До момента пациентката можеше да бъде проверена под този номер, но след проверка днес struma. com установи, че пациент с номер 192 липсва и вече е свален от правителството на Израел. Защо е направено остава въпрос без отговор, но все пак доказателства, за пациентката с номер 192 има преди тя да бъде изтрита от регистъра на заболели.

В. Иванова

 

Тук пациент 192 липсва. Има пациент 191 и 193, но болната липсва….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене