Тениската – важна част от мъжкия гардероб

Лятото е това време от годината, когато ризите не са толкова подходящи носене в офиса всеки ден , така че мъжката половина от човечеството се ориентира към по-комфортни ежедневни решения, каквито са страхотните мъжки тениски.

В мъжкия гардероб тениската винаги е заемала едно от най-важните места. Този модел може да се нарече напълно универсален.    

Феновете на спортния стил облекло отдавна залагат на тениската, но тя може да бъде отлично допълнение и към други съвременни стилове. Изключително стилна и комфортна, мъжката тениска е в състояние да „оцвети“ визията на представителите на силния пол с очарователна небрежност и дори известна доза бруталност. Именно тези ефекти са сред най-търсените и през новия моден сезон. Разбира се, за да отговорят напълно на нуждите на съвременния мъж, дизайнерите са приготвили изключително креативни модни решения – тениски в нестандартен стилможете да ги видите на flaro.bg. Някои от тях впечатляват с необикновен дизайн, други – с асиметричната си форма, но общото, което ги обединява, това е ненадминатият им комфорт, който не може да бъде сравнен с нищо друго.

На особена почит днес са тениските със ефект на наслояване, при които се отличават няколко контрастни цвята, осигуряващи ефектен и забележим външен вид. Необичайните щампи са също много популярни тази година, като това могат да са както геометрични форми, така и абстрактни. Ако се комбинират подходящо с останалата част от облеклото, ще се получат уникални съчетания.

Най-популярните цветове мъжки тениски за новия сезон

 

Първо трябва да отбележим, че дизайнерите на спират да работят неуморно за да предложат разнообразие от невероятни модели мъжки тениски. Като правило в последните години се използват единствено естествени материали –  лен, памук, коприна. Тези материи са подходящи за горещите летни дни и всеки, който има щастието да облече тениска, изработена от такива материали, ще остане впечатлен от комфорта, който те предлагат –  приятни на допир, перфектно абсорбират влагата, с добра пропускливост на въздуха /така неречените дишащи материи/.

Що се отнася до полиестерните продукти, те също са завидно популярни сред мъжете, а сред най-големите им предимства е това, че не се мачкан. Те не изискват гладене и могат да бъдат „хвърлени“ в пералнята и веднага след това отново облечени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене