Connect with us

БЕЗУМИЦИ

Истерията заради коронавируса: Баби се запасяват с лубрикант вместо дезинфектант

Published

on

Истерията около коронавируса стига нови висоти. Някои ситуации са доста комични. Оказва се, че покрай презапасяването заради китайския вирус в магазините започва да има недостиг и на неочаквани продукти.

Такава комична ситуация ни разказва журналистът Любомир Огнянов.

„Без майтап – днес бях свидетел на най-комичната случка. В Билла в моя квартал. Една лелка на около 65 години е напълнила количката с консерви, боб, брашно, ориз, олио – запасява се за коронавируса, както обясни на жената до нея. В един момент рязко се обръща към Durex-а до касата. Взема последния флакон и го слага на лентата. Аз съм точно зад нея. Касиерката стига до лубриканта и се опулва широко. Поглежда ме и ме пита – това ваше ли е? Лелката, която всъщност е взела последния лубрикант, скача и казва – не, не – мое е, това нали е с алкохол? Касиерката вдига вежди и казва – госпожо това е лубрикант. И лелката – така де, дезинфектант. Касиерката вече троснато – госпожо, това е лубликарнт! Използва се за СЕКС! Лелката почервеня цялата, събра количката и… черта с 300. Истерията е наистина комична…“, посочва Огнянов във Фейсбук.

БЕЗУМИЦИ

Скандално ВИДЕО! Луд, пиян или дрогиран кара опасно на Ново Ляски!

Published

on

Меко казано скандално видео се появи в групата “Забелязано в Гоце Делчев”. Автор на видеото е Божидар Каракашев. То говори само по себе си. Пиян, дрогиран или луд водач създава непосредствена опасност за движението по главния път на село Ново Ляски посока Гоце Делчев. За щастие този човек, не предизвика ПТП. Не и днес. Топ Прса апелира към вдички вас – нека го изобличим за да не го направи утре. Ако разпознаете номера или колата – пишете в коментарите!!!!

Continue Reading

БЕЗУМИЦИ

Нечувано! Сайт за имоти обяви нива на местноста Горилата в Гоце Делчев за 6 милиона лева!

Published

on

Истина или техническа грешка? Сайтът за продажба на имоти – Пирин имоти, обяви нива в местността „Горилата“ в съседство с град Гоце Делчев за 6250 000 лева. Ако това е истина оказва се, че това е най – скъпият имот предлаган някога в района, а защо не и в държавата. Забележете – става въпрос за два декара и половина „Земеделска земя“. 

Ето съдържавието на обявата публикувана в сайта https://www.imot.bg/ : 

Нива 2,5 дка. в землището на град Гоце Делчев. Имотът се намира в местността’Горилата’ на няколко имота от регулация. Цена без коментар!“ Че няма нужда от коментар на цената е ясно. Въпросът е рентабилно ли е и нармално ли е два декара стари череши да струват 6 милиона лева? Според нашите експерти това прави по 2500 лева за кв. м земеделска земя. Повтаряме за квадратен метър – 2500 лева! Безумие!? Но това е пазарната икономика. Един продава а друг здали ще купи…. това е отделен въпрос!

Continue Reading

БЕЗУМИЦИ

Продават култов хотел по пътя Градево – Симитли!

Published

on

Хотелът превърнал се в оазис за отмора и подкрепа при път намиращ се в местността м. „Салиовица“ над Симитли по пътя от Градево е обявен за продан.

Съдия – изпълнител Александър Цанковски е пуснал обява, че хотелът се продава за сумата от – 606 568.00 лв в полза на кредитора – Юробанк. Собственикът на имота Александър Стойков от село Черниче. е просрочил кредита си и е изчерпал всички възможности за спасение на имотът си и сега той се продава публично. Имотът представлява крайпътен хотел, с брой етажи: 3, Брой самостоятелни обекти в сградата – няма данни с площ от 288кв.м., ЕКАТТЕ: 66460, в кадастрален район: 407, в поземлен имот: 66460.407.17, по кадастралната карта на гр. Симитли. Документите с подробностите са в кантората на съдия – изпълнител Цанковски в град Благоевград. 

Continue Reading

БЕЗУМИЦИ

Скандален надпис “грейна” от фасада на къща в Гоце Делчев!

Published

on

Нагли бунтари или просто провокатори оскверниха със спрей къща в град Гоце Делчев. На имотът намиращ се в идеалния център на града, срещу входа на парка, непознати засега “писачи” изрисуваха пропагандиращ надпис “Не се ваксинирай” със спрей с боя. За вандалският акт съобщиха собствениците на имота, които живеят извън града. “Дадохме не малко пари за да си санираме къщста и приемаме надписа за гавра. Информирали сме полицията…” споделиха за Топ Преса те. Надяват се антиваксърите да бъдат открити и строго наказани.

Continue Reading

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ