Повече от 20 нови членове приеха в местната структура на ПП ГЕРБ Дебрен , на отчетно изборно събрание избраха ново ръководство с председател Кязим Балджиев

Кязим Балджиев е новият  лидер на местната организация на ПП ГЕРБ в гърменското село Дебрен .  Той сменя досегашният местен председател Верхат Ислямов .С пълно мнозинство в новото ръководство  на ПП ГЕРБ -Дебрен бяха избрани още Идриз Топчиев   за  организационен секретар ,а  Исмаил Абдиков, Шефкет Ислямов и  Рафет Пачеджиев за членове на новото ръководство .

Пред повече от 40 членове ,  досегашния председател на местната  структура на ГЕРБ в Дебрен , Верхад Ислямов направи подробен отчет и горещо приветства новоприетите над 20 членове  на партията от Дебрен.

Новоизбраното  местно ръководство на П ГЕРБ в Дебрен си обещаха   да провеждат по-чести  срещи и инициативи и да работят повече за структурата си и  жителите на селото .

 

Те не пропуснаха да поканят да се присъединят към ръководството и  двамата общински съветници от селото Денис Шенгов , който е и председател на ОБС Гърмен и Кямран Абдиков  . От двамата те очакват да почерпят богат опит  като им оказват  помощ за решаването проблемите на хората от селото  и при подготовката за следващите избори .

Гости на отчетно изборното събрание на ПП ГЕРБ в с. Дебрен бяха , областният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков, евродепутатът Асим Адемов , кметове  , както и общинското ръководство на ПП ГЕРБ в община Гърмен .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене