Кметът на Струмяни награди 98-годишен ветеран от войните

Ветеран от войните бе награден с медал и получи поздравителни адреси и грамоти. Методи Стоянов Петков от с.Вракуповица, по повод 98-ия си рожден ден, получи сърдечни благопожелания, медал и благодарствени грамоти.

По инициатива на Съюза на ветераните от войните на България и с подкрепата на кмета на община Струмяни Емил Илиев бяха подготвени и връчени на героя от Втората световна война тематични подаръци, плакет на община Струмяни, книги и поздравителен адрес, с което бе изразена почит и признателност към усилията и достойния живот на един от вече малцината свидетели и участници в героичната и славна българска история.

Методи Петков получи Грамота и юбилеен медал от Министъра на отбраната на България, Грамота и Поздравителен адрес от Председателя на Централния управителен съвет на Съюза на ветераните от войните на България и Поздравителен адрес от Председателя на СОСЗР-гр.Петрич.

Кметът на община Струмяни Емил Илиев пожела на ветерана здраве, сили и дълголетие, както и още дълги години да носи войнската си слава с чест и достойнство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене