/ВИДЕО/ Читатели на Топ Преса: Пътя от Гърмен за Гоце Делчев и от двете страни е осеян с чували с боклуци, наредени са като магистралки по протежението му

Уважаема  редакция , изключително учуден останах тази сутрин докато пътувах  по пътя Гърмен -Гоце Делчев .

Учуден не  от  немърливостта ,а този път от хитростта и находчивостта на гърменци които изхвърлят боклуците си навсякъде ,но не и на определените за това места .

Та ,докато пътувах ми направи впечатление ,че на места  и на определено разстояние са изхвърлени  точно по протежението и от двете  страни на пътя  чували пълни с боклуци . Успях да преброя  повече от 20 чувала.

Питам се  до къде достига умът на тези хора от този район да натоварят  чувалите и да ги поставят  на определени разстояния на самия път  с надежда да не бъдат забелязани или да не впечатлят  преминаващите от там  хора  пеша или с автомобили  . Какво има в тези чували  ами ако се разнесе  зараза , ако кучета или други животни  разнесат боклуците по полето ????

Грозна и гадна работа , призовавам общинската администрация незабавно , не само да се погрижи чувалите  пълни с боклуци да бъдат премахнати  от пътя по който  минават и туристи от цялата страна и чужбина ,но и да направи всичко възможно да открие извършителите и разбира се да им  бъдат наложени  строги наказания, на българина само като му бръкнеш в джоба само тогава започва да се съобразява със законите  „ заяви възмутеният  читател на в-к Топ Преса  който за доказателство е направил и  ни изпрати клип .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене