Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Жители на Кочериново сигнализираха във „Вяра”: Тракторът, който уби 15-годишния Николай, е бил без спирачки, влачил е момчето 10 м

15-годишното момче, което във вторник загуби живота си при катастрофа в Кочериново, е било влачено 10 метра от ударилия го трактор. Това се коментира масово в рилското градче дни след трагичния инцидент. Кочериновци звъняха в редакцията на вестник «Вяра», за да споделят, че според мълвата тракторът, собственост на община Кочериново, е бил без спирачки и че ремаркето не е било свързано със спирачките.

Неизправна газова бутилка вдигна на крак полиция и пожарна в центъра на Благоевград, отцепиха района

Неизправна газова бутилка вдигна на крак пожарникари и полиция в Благоевград. Инцидентът стана вчера след обяд на преместваем обект за продажба на варена царевица на пешеходната зона на ул. „Тодор Александров”. По това време там бе пълно с хора. Собственикът си изпробвал бутилката, когато тя започнала да гори от винтила.За щастие мъжът е без наранявания.

След размяна на „любезности” от рода „черна овца”, „пионка”, „мълчащи агнета”: СДС съветникът Десислав Аспарухов се опита да удари глава в стил „Зидан” на гербера Сашо Диманов

Предварително се знаеше, че в дългия дневен ред на заседанието на пернишкия Общински съвет, което трябваше да е последното преди лятната ваканция, има четири конфликтни точки, които ще създадат напрежение в пленарната зала.

В пленарната зала «Панорама” се разигра изключително срамен скандал, пред който бледнеят дори престрелките в народното събрание. Разменяха се обидни реплики, чуха се квалификации от рода на «мълчащи агнета», «овце», «пионки».

Внезапно почина ексобластният на Кюстендил д-р Малин Панайотов

Внезапно почина специалистът по вътрешни болести в кюстендилската болница д-р Малин Панайотов в отделението по хемодиализа. 56-годишният медик заемаше поста областен управител на Кюстендил по време на синьото управление. Поста пое от шефското място на МБАЛ „Доктор Никола Василиев“.

Д-р Малин Панайотов не е от Кюстендил. С областния град го свързва съпругата му д-р Даниела Панайотова, която е психиатър по професия.

Николай Георгиев – Пушкин от Сандански проговаря от затвора в Бобов дол: Извърших престъпление, за което в затвора лежи друг 

Санданчанинът Николай Георгиев – Пушкин, призна от килията, че за негово престъпление в затвора лежи невинен човек. В разтърсващата изповед пред екип на „Здравей, България” се разплита историята на двама затворници и поредица от съдебни грешки.В главните роли е Николай Георгиев-Пушкин, който твърди, че за извършено от него престъпление е наказан друг човек. Това е Васил Тошев-Дългия, който лежи в затвора в Бобов дол с 15-годишна присъда за кражба на кола.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене