Незрящият фен в писмо до Playboy: Обичам  всяка ваша корица и всеки модел

Млад мъж с увредено зрение изля в писмо любовта си към Мъжката Библия и топ моделите от кориците. Защити Анна-Мария за скалъпената история с „помяра“

Добри Стоянов е млад мъж от София. Обича да чете сп. Playboy и да разглежда профилите на едни от най-известните плейметки, украсили кориците на Мъжката Библия. До тук няма нищо особено – млад мъж, който харесва еротика. Но ще ви кажем, че Добри губи зрението си преди да навърши 20. Какво, защо и как – няма да навлизаме в подробности. Но в момента Добри е напълно сляп. Въпреки това, той намира начин да живее пълноценно и да се информира за всичко онова, което го интересува.

Добри борави със специален софтуер за незрящи, който му позволява да чете и да придобива представа за света, който го вълнува, но не може да види. Така той успява да „види“ всички красиви лица и тела, които Playboy избира да помести на страниците или дори на кориците си.

Преди броени дни в редакцията на Playboy се получава писмо, което приковава вниманието още с първите редове. В писмото си, вече публикувано на сайта на списанието, Добри – незрящото момче от Люлин, което е един от най запалените ни фенове, споделя за изживяването си да посети парти на Playboy, да общува с плеймейтки като Жанета Осипова, Нора Недкова, Дениз Хайрула и изразява смело позицията си по придобилия широка популярност скандал с Анна-Мария Чернева.

Писмото:

За ПлейБой от сърце!

Обичам Плейбой със сърцето си! Обичам всеки нов брой, всяка корица, всеки модел, всяко Плейбой събитие! Обичам ви не само заради еротиката, нито заради голотата!

Зад гърдите, зад еротичните корици всъщност стои много изтънченост, магия, красота и изкуство! Зад силиконовите гърди, зад кубиците стоят момичета с много, много големи сърца! Плейбой за мен е магия, Плейбой за мен е изкуство! За жалост в България, изкуството Плейбой бива погрешно разбрано и тълкувано! В България Плейбой и Плеймейт, са синоними на пошлост, голота, осмиване, а …Read More

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене