246 жители от община Сатовча подават заявления за издаване и подмяна на лични документ при вторият етап на мобилните екипи на Паспортна служба в Гоце Делчев

От вчера в община Сатовча е в ход втори етап  на  екипите  на Паспортна служба в Гоце Делчев които на място приемат заявления за смяна  личните  документи .

Кампанията за улеснение на  населението  от община Сатовча е във връзка с очакван голям наплив за прием на заявления за издаване и подмяна на лични документ, изтичащи през 2020г. както и да бъде избегнато струпването  на граждани пред паспортните служби. Организираната инициатива на Община Сатовча и ОД на МВР  Благоевград събра 246 желаещи граждани от община Сатовча за издаване на лични документи. Посещенията на мобилния екип на място започна от вчера 27.02  в село Вълкосел като на   05.03.2020г.от  11:00ч.в село Вълкосел  мобилен екип ще има отново .

В село Сатовча  мобилният екип ще приема заявления за  подмяна и издаване  на лични документи на 10.03.2020г. от 11:00ч. и на 12.03.2020г. 11:00ч.

Мобилните екипи в село  Вълкосел  ще приемат  документите записалите  се в списъка от селата Боголин, Вълкосел, Слащен, Туховища и Годешево.

В село Сатовча в дните за прием на заявления за подмяна на личните документи и издаване на нови такива от мобилните екипи на Паспортна служба Гоце Делчев  ще се възползват  всички записали  от селата Крибул, Долен, Плетена, Сатовча, Кочан, Жижево, Ваклиново и Осина.

За реда на посещение за съответните дати жителите да се обръщате към секретарите на съответните  кметства.

Общинска администрация – Сатовча уведомява пропусналите да се запишат като желаещи

да подменят личните си документи, че ще бъдат

осигурени и допълнителни дати.

Също така гражданите подали заявления чрез

мобилната група на ОД на МВР гр. Благоевград

в община Сатовча, могат да получат готовите до- кументи от Паспортна служба при РПУ на МВР

гр. Гоце Делчев след 26 февруари 2020 година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене