Хороскоп за 28 февруари

ОВЕН

При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Дори и общуването с любимия човек снижете до минимум, тъй като ще имате разногласия по въпрос, чието разрешение зависи от вас, а вие го отлагате по необясними причини.

ТЕЛЕЦ

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не ви засегнат. Налице са нови грижи и ангажименти, но не всички ще са приятни за вас. Любимият човек в събота ще откаже да сподели някаква тайна, тъй като не е сигурен в дискретността ви или ще реши, че това не ви засяга.

БЛИЗНАЦИ

Някои от Близнаци ще бъдат много раними на тема личен живот и нападките в тази посока ще затормози общуването с тях. Оказвате всякаква морална подкрепа на близък човек, който ви е потърсил помощ. Някои от зодията ще пътуват с приятели в планината.

РАК

Това е един от онези дни, когато може да си позволите практически всичко. Вашият личен авторитет едва ли ще бъде поставен под съмнение. Обещават да бъдат успешни контактите с хора от вашия професионален кръг и с политици. Възможни са щастливи събития, свързани с децата или семейството, а може и с любовния живот.

ЛЪВ

Днес ще имате уникалния шанс да се почувствате зрели и силни личности, въпреки че понякога представата ви за себе си е коренно противоположна на този образ. Половинката ви ще бъде приятно изненадана от проявилите се нови качества. Постарайте се да не ги загубите с течение на времето.

ДЕВА

Днес вашият любим човек ще ви бъде още по-скъп, нужен и близък. Ще ви изненада с подарък или неочаквано предложение и вие ще останете очаровани и ще му засвидетелствате любовта си. За други са налице неприятни служебни задачи, абстрахирайте се от всичко и си спестете неразбориите и усложненията.

ВЕЗНИ

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата сами да се разрешават. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките, бъдете искрени.

СКОРПИОН

Днес у вас ще се събуди стремежът към нещо екстремално и действията ви ще бъдат доста активни. Бъдете готови за това, че ще ви се наложи да давате подробни обяснения за действията си, отстоявайте позициите си и дипломатично, но настоятелно търсете правата си. Може да срещнете неразбиране по някои служебни въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Денят не е лош за работа. Ще успеете да се съсредоточите и точно затова ще постигнете такива резултати, на които недоброжелателите направо ще ви завидят. Постиженията ви ще внушават уважение. Очаквайте повишаване в длъжност или увеличаване на заплатата. Близките ви одобряват всяка ваша инициатива и ви подкрепят.

КОЗИРОГ

Това е ден, в който може да приключите изостанали задачи, причината за което е ваша. Решенията и идеите ви са хубави и няма да срещнете съпротива от колеги, ще получите тяхното съгласие и одобрение. Други ще преодолеят разногласията със съдружниците си относно бъдещото развитие на общия им бизнес и това е правилната посока. На някои от вас им предстои сключване на брак.

ВОДОЛЕЙ

В петък е препоръчително Водолеите да не обсъждат личния си живот с приятелите. Пазете личното си пространство и свобода. Ще преодолеете разногласията от последните дни с по-възрастни роднини или стари приятели само ако направите компромис и отстъпите на желанията им. Делови партньори формират нов съюз, който ще е от полза за вас. Добрите бизнес начинания ще бъдат подкрепени и ще получите помощта, от която се нуждаете за успешно справяне със задълженията.

РИБИ

Откажете се от експериментите в петък. Вървете по правия път и пазете верността си към традициите и следвайте добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да постигнете целта си. Някои от вас очакват гости в дома си, които ще подобрят настроението ви. Ако имате някакво хоби и се заемете с него, ще си отпочинете пълноценно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене