BetGenesis: Ще изместят ли виртуалните спортове, реалните такива?

Живеейки в ерата на иновациите и технологиите, можем да видим какви ли не неща. Така например, ако залагате при онлайн букмейкърите, ще видите възможност за залагане на виртуални спортове. За тях е говорено и писано много, но припомняме, че става дума за игри, които симулират истински спортове и се излъчват директно в сайтовете за залагания.

Напоследък много играчи се премесиха от реалните спортове към виртуалните. Този феномен се дължи на редица фактори, сред които наличието на събития от любимия спорт, без значение от сезона, както и високите коефициенти. Разбира се, компютърните симулации, не могат да изместят истинските отбори и играчи, но въпреки всичко и те намират място под слънцето.

Как и къде можем да открием виртуални спортове?

 

Днес почти всеки онлайн букмейкър предоставя раздел „Виртуални“ в своя списък със залагания. Така например Ви предлагаме да прочетете ревюто на букмейкъра Ефбет в BetGenesis, където ще откриете подробна информация за компютърно генерираните игри, коефициентите към тях и различните предложения. Вие можете да залагате на футбол, баскетбол, моторни спортове и много други.

Разбира се, виртуални залози, са налични и при другите лицензирани букмейкъри в България. Такъв тип хазартни игри има в Palms Bet, Winbet и Bet365, като всеки един от операторите се опитва да грабне вниманието на клиентите си с нови събития, примамливи ставки и не на последно място множество пазари за залагане. Направете вашето проучване и се уверете сами.

Тук обаче напомняме, че виртуалните състезания, се различават от реалните, заради невъзможността да предвидите състоянието на играчите, контузиите и амбициите на треньорите. Ако до този момент сте използвали статистики или новинарски емисии, за да си направите извод за края на един или друг мач, то тук всичко се случва случайно и нямате помощни източници.

Защо виртуалните залози са толкова популярни?

 

Ако приспадате към групата на хард играчите, то със сигурност сте свикнали да поставяте чести залози на футбол или друг спорт. Много често обаче любимите Ви събития се прекратяват заради настъпването на зимна пауза, в която не можете да залагате. Почакайте малко… мислим, че можете. В случай, че желаете да продължите с прогнозите, просто играйте на виртуални спортове.

Някои хора смятат този тип забавления за манипулация. Това обаче не е така, защото се правят чести проверки на софтуера и е доказана неговата независимост. Резултатите се показват на случен принцип, като можете да спечелите или да загубите. Обикновено във виртуалните мачове няма фаворити или аутсайдери. При тях и най-силния може да загуби от най-слабия.

Ако обаче следите внимателно спортните срещи и виждате електронното класиране, е възможно да придобиете представа кой от отборите и / или играчите има по-голям шанс да победите. Най-интересното е, че научавате за резултата буквално за няколко минутки, а не е необходимо да се чакат изминаването на цялото време, както е при редовните събития. Всичко това прави виртуалните спортове толкова предпочитани и популярни за играчите към днешна дата.

Какви видове виртуални спортове съществуват?

 

Виртуалните спортове биват най-различни видове. В зависимост при кой букмейкър играете, ще видите дисциплините, на които може да се постави залог. Отново Ви предлагаме да хвърлите едно око на ревюто на букмейкъра Ефбет, където са представени всички възможности. Ето все пак какъв вид спортни състезания сме виждали в различните уебсайтове за залози до този момент:

  • Футбол;
  • Баскетбол;
  • Надбягвания с кучета;
  • Стрелба с лък;
  • Конни надбягвания;
  • Тенис на корт;
  • Тенис на маса;
  • Мотоциклетизъм;
  • Рали;
  • Волейбол;
  • … и прочие!

Изобилието е голямо, коефициентите стабилни, а пазарите приличат на тези, при реалните спортове. И, като прибавим възможността да гледате всичко на живо със страхотни графики и звукови ефекти, то можем да кажем, че това е едно страхотно развлечение за играчите.

Плюсове и минуси на виртуалните залагания

 

Най-големият плюс на виртуалните спортове е, че са краткотрайни и гледате развитието им директно от букмейкърския сайт. Има си разнообразни опции за залог и не на последно място стойности, които могат да Ви донесат солидни печалби, ако сте направили точните прогнози.

Минуси също не липсват. Няма как да предвидите развръзката на срещите и разчитате по-скоро на късмета си. Освен това много често имената и отборите и участниците в този тип залози са измислени. Такива играчи няма, както и такива състави. Това обаче не е чак такъв проблем.

И за финал ще напишем, че истинските спортове никога няма да бъдат пренебрегнати. При тях емоцията е по-голяма, отколкото при виртуалните предложения, но трябва да признаем, че и те имат своите привърженици, които погледнато обективно не са никак малко в световен мащаб. Надяваме се, че този наш анализ Ви е допаднал и Ви желаем късмет във всички хазартни игри.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене