Членове и симпатизанти на ДПС заедно с местни лидери, кметове, съветници, депутати и централното ръководство на партията празнуваха в Брезница – 30 години ДПС в област Благоевград

Членове и симпатизанти на ДПС , областни , общински и местни лидери на партията както и депутати, кметове  и евродепутати от движението вчера в Брезница посрещнаха  цялото централно ръководство което пристигна за да отпразнуват заедно 30 години ДПС в област Благоевград .

Областния лидер Ведат Хюсеин посрещна гостите а лидера на ДПС Мустафа Карадайъ се здрависа с повечето хора в залата и им пожела да са здрави и да отстояват идеите на ДПС.

Общинския лидер Сайди Чолак представи всички гости  пред голямата аудитория  за която бяха подготвени  трапези с почерпка по случай 30 годишният юбилей на ДПС .

Направени бяха изказвания за анализиране на работата и участието на ДПС във всички видове избори  в страната както и бяха отбелязани  добрите резултати  . Ораторите от трибуната  говориха и за подготовката на Националната  отчетно изборна конференция както и за провежданите в момента в региона отчетно изборни събрания на  общинските и местните структури  в региона и  номинациите за  лидер на партията в които преобладава името на досегашния водач Мустафа Карадайъ .

Събитието завърши с пожелания за успехи както в личен така и в партиен план .

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене